Vlielander ZeemansKoor

(placeholder)

Ons programma in 2019

Wat gaan we nog allemaal doen met het zeemanskoor?

Hieronder treft u de agenda aan van de op dit moment bekend zijnde zaken als optredens, oefenavonds etc

Januari

woensdag  11 Jaarvergadering Vlielander Zeemanskoor

woensdag 11 oefenavond in De Jutter

zaterdag 28 optreden in de Nicolaaskerk

Achter Diek is een feestje dat je niet mag missen! Een jaarlijks, kleinschalig en vrij toegankelijk muziektheaterfestival op Vlieland. Initiatiefnemer Marian Woestenburg stelt elk jaar een afwisselend en leuk programma samen. Er vinden optredens plaats van muzikanten en theatermakers uit Vlieland en omstreken.

De programmering sluit aan op de grote tentoonstelling in Museum Tromp's Huys. Wie dat wil kan de tentoonstelling bekijken, want het museum is die zondag van 13.00 tot 16.00 uur geopend.

Elke zomer treden wij met ons koor op in de Jachthaven van Vlieland. Voor dit optreden maken wij altijd gebruik van een mobiel podium in de vorm van een grote oplegger die door de firma Pronk belangeloos ter beschikking wordt gesteld. Afhankelijk van de windrichting proberen wij altijd om zowel de gasten op het terras van restaurant De Dining als mensen aan boord van hun schip te verrassen met een vrolijk programma. Veel van de gasten in de Jachthaven verzamelen zich echter voor ons podium om maar niets te missen. Aanvang: 20.00 uur

Het koor zal een selectie van shanties en liedjes van de zee ten gehore brengen in de prachtige 17e eeuwse Nicolaaskerk te Vlieland. Het optreden is geheel gratis toegankelijk.

Kerk open: vanaf 20.00 uur; Aanvang optreden: 20.30 uur

Op de drempel van 2020 zal het koor een selectie van shanties en liedjes van de zee ten gehore brengen in de prachtige 17e eeuwse Nicolaaskerk te Vlieland. Het optreden is geheel gratis toegankelijk.

Kerk open: vanaf 20.00 uur; Aanvang optreden: 20.30 uur

Speciaal voor de vakantiegangers zal ons koor zal een selectie van shanties en liedjes van de zee ten gehore brengen in de prachtige 17e eeuwse Nicolaaskerk te Vlieland. Het optreden is geheel gratis toegankelijk.

Kerk open: vanaf 20.00 uur; Aanvang optreden: 20.30 uur

Op deze Jaarvergadering, alleen toegankelijk voor de Vlielander Zeemannen en hun Muzikale begeleiding, blikken we in Grand Café De Oude Stoep terug op het wel en wee van het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar wat 2020 ons zal brengen.

Aanvang vergadering: 20.30 uur

We gaan weer beginnen met de koorepetities. Ook na 30 jaar moeten we de puntjes op de muzikale i blijven zetten om goed voor de dag te kunnen komen. En misschien studeren we wel een nieuw liedje in.

Aanvang: 20.00 uur

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus vindt het strandfeest Kaap West plaats rondom het Badhuys. Ook ons zeemanskoor zal een muzikale bijdrage leveren. Op zaterdag zullen we onze liedjes op het strand ten gehore brengen van 18.15 - 18.45 uur. De toegang tot dit feest is geheel gratis. Wanneer het weer wil meewerken dan wordt het weer een gezellig feestje op het Vlielandse strand.

AFGELAST i.v.m. DE VERWACHTE WEERSOMSTANDIGHEDEN