Vlielander ZeemansKoor

Vlielander ZeemansKoor

(placeholder)

Ons programma in 2019

Wat gaan we nog allemaal doen met het zeemanskoor?


Hieronder treft u de agenda aan van de op dit moment bekend zijnde zaken als optredens, oefenavonds etcJanuari

woensdag 3 oefenavond in De Jutter

woensdag 17 oefenavond in De Jutter

woensdag 31 oefenavond in De Jutter


Februari

woensdag 14 oefenavond in De Jutter

woensdag 28 oefenavond in De Jutter


Maart

woensdag 14 oefenavond in De Jutter

woensdag 22 oefenavond in De Jutter

woensdag 28 Paasoptreden in de Uiterton


April

woensdag 11 oefenavond in De Jutter

woensdag 25 oefenavond in De Jutter


Mei

woensdag 9 (laatste) oefenavond in De Jutter


Juni

zondag 3 feestdag voor alle leden met partner

maandag 25 optreden in de Nicolaaskerk aanvang 20.30 u


Juli

zondag 21    Festival “Achter Diek” tuin Tromp’s Huysmaandag 29 optreden in de Nicolaaskerk aanvang 20.30uAugustus

zaterdag 3 Optreden in het Badhuys

vrijdag 9 Optreden in de Jachthavenmaandag 26 optreden in de Nicolaaskerk aanvang 20.30uSeptember

-


Oktober

woensdag 23 optreden in de NicolaaskerkNovember

woensdag  27 Sinterklaas viering in de UitertonDecember

vrijdag 6 Opening Brouwerij Vlieland  
woensdag 11 Jaarvergadering Vlielander Zeemanskoor
zaterdag 28 optreden in de Nicolaaskerk


Achter Diek is een feestje dat je niet mag missen! Een jaarlijks, kleinschalig en vrij toegankelijk muziektheaterfestival op Vlieland. Initiatiefnemer Marian Woestenburg stelt elk jaar een afwisselend en leuk programma samen. Er vinden optredens plaats van muzikanten en theatermakers uit Vlieland en omstreken.

De programmering sluit aan op de grote tentoonstelling in Museum Tromp's Huys. Wie dat wil kan de tentoonstelling bekijken, want het museum is die zondag van 13.00 tot 16.00 uur geopend.

Elke zomer treden wij met ons koor op in de Jachthaven van Vlieland. Voor dit optreden maken wij altijd gebruik van een mobiel podium in de vorm van een grote oplegger die door de firma Pronk belangeloos ter beschikking wordt gesteld. Afhankelijk van de windrichting proberen wij altijd om zowel de gasten op het terras van restaurant De Dining als mensen aan boord van hun schip te verrassen met een vrolijk programma. Veel van de gasten in de Jachthaven verzamelen zich echter voor ons podium om maar niets te missen. Aanvang: 20.00 uur

Het koor zal een selectie van shanties en liedjes van de zee ten gehore brengen in de prachtige 17e eeuwse Nicolaaskerk te Vlieland. Het optreden is geheel gratis toegankelijk.

Kerk open: vanaf 20.00 uur; Aanvang optreden: 20.30 uur

Op de drempel van 2020 zal het koor een selectie van shanties en liedjes van de zee ten gehore brengen in de prachtige 17e eeuwse Nicolaaskerk te Vlieland. Het optreden is geheel gratis toegankelijk.

Kerk open: vanaf 20.00 uur; Aanvang optreden: 20.30 uur

Het koor zal een selectie van shanties en liedjes van de zee ten gehore brengen in de prachtige 17e eeuwse Nicolaaskerk te Vlieland. Het optreden is geheel gratis toegankelijk.

Kerk open: vanaf 20.00 uur; Aanvang optreden: 20.30 uur

Speciaal voor de vakantiegangers zal ons koor zal een selectie van shanties en liedjes van de zee ten gehore brengen in de prachtige 17e eeuwse Nicolaaskerk te Vlieland. Het optreden is geheel gratis toegankelijk.

Kerk open: vanaf 20.00 uur; Aanvang optreden: 20.30 uur

Brouwerij Vlieland zal vandaag officieel geopend worden door onze Burgemeester. Op verzoek van Bojan Bajic zal ook het Vlielander Zeemanskoor zal een kleine bijdrage leveren aan deze plechtigheid. Om 13.00 uur zal het gaan plaats vinden. We brengen hier een Speciaal Bier-lied ten gehore.

We gaan de Sinterklaas viering in de Uiterton weer musikaal opluisteren voor bewoners, familieleden en alle andere aanwezigen.

Aanvang: 19.30 uur

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 augustus vindt het strandfeest Kaap West plaats rondom het Badhuys. Ook ons zeemanskoor zal een muzikale bijdrage leveren. Op zaterdag zullen we onze liedjes op het strand ten gehore brengen van 18.15 - 18.45 uur. De toegang tot dit feest is geheel gratis. Wanneer het weer wil meewerken dan wordt het weer een gezellig feestje op het Vlielandse strand.

AFGELAST i.v.m. DE VERWACHTE WEERSOMSTANDIGHEDEN

Op deze Jaarvergadering, alleen toegankelijk voor de Vlielander Zeemannen en hun Muzikale begeleiding, blikken we in Grand Café De Oude Stoep terug op het wel en wee van het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar wat 2020 ons zal brengen.

Aanvang vergadering: 20.30 uur